Uddannelse

Her vil du kunne danne dig et overblik over mine mere end 40 år i teater & musikbranchen.

Skuespilleruddannelsen er gået via Café Teatrets dramaskole i 70’erne over London-skolerne The Actors Center & The Actors Institute i 80’erne. Derudover læste jeg en bachelor i Teatervidenskab på Københavns Universitet op gennem 90´erne.

Sangeruddannelsen har fundet sted på talrige kurser siden slutningen af 70´erne. Jeg fik tidligt et bredt kendskab til flere sangtekniske metoder og mødte mange af 80´ernes underviser-ikoner.

I 2008 afsluttede jeg en 3 årig sangunderviser-uddannelse fra Complete Vocal Institute i København. 12 år senere udvidede jeg min erfaring ved at efteruddanne mig som Certified Modern Vocal Training Coach fra 2020 – 23

Roller

Som skuespiller har jeg fortrinsvis haft roller på en teaterscene, som oftest i musikteater-genren. Jeg har medvirket i et hav af klassikere som : “My Fair Lady”, “Cabaret”, “Annie”, “Les Miserables”, “Man of La Mancha” , “Godspell”, “Hair” & “Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat” foruden en række danske musikforestillinger som f.eks : “Genboerne”, “Gøngehøvdingen”, “Koncerten”, “Ronja Røverdatter” & “Folk og Røvere i Kardemommeby”

Fra 2021 blev jeg en del af skuespillerensemblet på TeaterSpektrum.dk

Som sanger har jeg været med til at grundlægge vokal-ensemblerne Hans Mosters Vovse og  Én Over/Én Under.

Min sceneerfaring kombinerer jeg med min undervisningserfaring. Det vil sige, at jeg både arbejder som underviser Bag Scenen og som udøvende På Scenen.