Skuespiller

Jeg har stået på mange af de københavnske scener og rejst en del på turné.  Se PDF-link for mit CV fra 1977 – 2002 (lidt længere nede på siden). Efter årtusindeskiftet fokuserede jeg på mit pædagogiske arbejde, men stod bl.a på scenen i :

  • 2 revyer på det nu nedlagte Røde Kro Teater i 00´ erne
  • Cabaret “For Hyggens Skyld” i Gilleleje 2018
  • Musicals i form af dogmeudgaver af “Annie Get Your Gun” & “My Fair Lady” produceret af Vejle Musik Teater samt musicalen “Olsenbanden og Den Russiske Juvel” på Aarhus Musikhus i 2009
  • Familieteater som afløser på Bellevue Teatrets “Folk & Røvere i Kardemommeby” frem til 2018
  • Forumteater TeaterSpektrum fra 2021  – ?     

Udover de mange teateropgaver har jeg igennem årene haft roller i novellefilm samt serier som : “Én Stor Familie”, “Hvide  Løgne”, “Taxa”, “Forsvar” og “Blekingegadebanden”.

Som dubber har jeg i de seneste 30 år lagt stemmer til et utal af tegnefilm. (“Thomas Tog”, “Byggemand Bob”, “Handy Manny” m.m. fl.) Derudover har jeg været særdeles aktiv som dubbeinstruktør. Tegnefilm og live action serier i tidsrummet 2000 – 2010. (BBC-serien “Trolddomsæsken” (2005) & DR´s julekalender “Jul i Svinget” (2007) er eksempler på “live action-serier “) 

Lyt til en reklamespeak PÅ Grunnet Casting. Gå til Ole Rasmus ID 23 36.

Rollen som Oberst Pickering i My Fair Lady på Vejle Musik Teater ( m. Lasse Lunderskov & Nicoline Sif Møller) 2008
Rollen som hjerneskadede, Jakob Bundgård Fisher i Teater- Spektrums stykke af samme navn (m. Dorte Højsted) 2021 

Sanger

Ensemblet “Én Over/ Én Under” er mit professionelle hjertebarn. Vores historie går tilbage til 1983. I 2012 genoptog vi samarbejdet efter en længere pause. I 2014 udgav vi vores seneste album og turnerer jævnligt med koncertprogrammet “En aften med Én Over / Én Under”.

Følg os på Facebook, YouTube og enoverenunder.dk

I studiet har jeg fungeret som sessionssanger og sunget kor på en lang række udgivelser op igennem 80´erne og 90´erne. Jeg har indsunget titelsangene til tegnefilm som “Peter Plys”, “Scooby Doo”, “Hamtaro” & “Koslænget”. Derudover sang jeg kor og var vokalproducer på CD’en & TV-serien “Jul i Svinget” (DRs julekander 2007) + var solist og sang kor på Sebastians “Hodja fra Pjort” (2012) . I 2020 indsang jeg flere sange til Disney produktionen “TOTS”.

Endelig har jeg igennem årene medvirket i en lang række TV-underholdnings-programmer. Fra “Melodi Grand Prix” og “Hopla” i DRs monopoltid til “Twist and Shout”, “Top Charlie”, “Eleva2eren” og senest “Go’  Morgen Danmark” på TV2

Foto: Ivar Lind Greiner