Menu

Skuespiller

Jeg har stået på størstedelen af de københavnske scener, samt rejst en del på turné. Senest har jeg spillet skurkerollen i "Brødrene Løvehjerte" på Det Danske Teaters turné og Barberen i "Folk & Røvere i Kardemommeby" på Bellevue Teatret.  Jeg medvirkede i 2 dogmeudgaver af henholdsvis "Annie Get Your Gun" & "My Fair Lady" samt "Olsenbanden og Den  Russiske Juvel" på Vejle / Århus Musikhus. Udover teateropgaverne har  jeg haft roller i novellefilm og serier som "Én Stor Familie", "Hvide  Løgne", "Taxa", "Forsvar" og "Blekingegadebanden".

Som dubber har jeg i de seneste 30 år lagt stemmer til over 200 tegnefilm. Hovedparten er blevet sendt på DR1, TV2, Cartoon Network og Disney Channel. Derudover har jeg været dubbeinstruktør på henved 25 tegnefilm samt et par live action serier (BBC-serien "Trolddomsæsken", DRs julekalender fra 2006 "Jul i Svinget" og TV5s julekalender fra 2010 "Den Unge Fleknes").

Lyt til en reklamespeak PÅ Grunnet Casting. Gå til Ole Rasmus ID 23 36.

Se tidligere teateropgaver (PDF)

Se tidligere Dubbing-opgaver (PDF)

Sanger

I 2000 skabte jeg sammen med ensemblet "Én Over/Én Under" en forestilling baseret på CV Jørgensens materiale ("Lidt til og meget mer'"), og i 2002 fortolkede vi Peter AG og Elisabeths sange i cabaretten "Nielsen".                                                                 I 2012 genoptog vi samarbejdet og turnerer stadig med koncertprogrammet "En aften med Én Over / Én Under". (Se "Nyheder")

Følg os på Facebook, YouTube og enoverenunder.dk.

I studiet har jeg indsunget titelsange til tegnefilm som "Hamtaro" fra 2003 og "Koslænget" fra 2006. Derudover sang jeg kor og var vokalproducer på CD'en og TV-serien "Jul i Svinget" (DRs julekander 2007).

Endelig har jeg igennem årene medvirket i en lang række TV-underholdnings-programmer. Fra "Melodi Grand Prix" og "Hopla" i DRs monopoltid til "Twist and Shout", "Top Charlie" & "Go'  Morgen Danmark" på TV2 i nyere tid.

Se liste over værker (PDF), du kan finde på bibliotek.dk

Se tidligere sangeropgaver (PDF)

My Fair Lady m. Lasse Lunderskov & Nicoline Møller Foto: Vejle Amts Folkeblad

 

 

 

 

 

Foto: Ivar Lind Greiner