Menu

Skuespiller

Jeg har stået på størstedelen af de københavnske scener, samt rejst en del på turné. Se PDF-link for mit CV. Inden for de senere år har jeg spillet med i 2 dogmeudgaver af henholdsvis "Annie Get Your Gun" & "My Fair Lady" samt "Olsenbanden og Den Russiske Juvel" på Vejle Musik Teater/ Århus Musikhus. I sommeren 18 spillede jeg "For Hyggens Skyld" på Restaurant Fyrkroen i Gilleleje.          

Udover teateropgaverne har  jeg haft roller i novellefilm og serier som "Én Stor Familie", "Hvide  Løgne", "Taxa", "Forsvar" og "Blekingegadebanden".

Som dubber har jeg i de seneste 30 år lagt stemmer til over 200 tegnefilm. Derudover har jeg været dubbeinstruktør på henved 25 tegnefilm samt flere live action serier (BBC-serien "Trolddomsæsken og DR´s julekalender fra 2006 "Jul i Svinget" og TV5´s julekalender "Den Unge Fleksnes") 

Lyt til en reklamespeak PÅ Grunnet Casting. Gå til Ole Rasmus ID 23 36.

Se tidligere teateropgaver (PDF)

Se tidligere Dubbing-opgaver (PDF)

Sanger

I 2000 skabte jeg sammen med mit ensemble  "Én Over/Én Under" en forestilling baseret på CV Jørgensens materiale ("Lidt til og meget mer'"), og i 2002 sang vi Peter AG og Elisabeths sange i cabaretten "Nielsen". Vores historie går tilbage til 1983. (Se links)  I 2012 genoptog vi samarbejdet og turnerer stadig med koncertprogrammet "En aften med Én Over / Én Under". (Se "Nyheder")

Følg os på Facebook, YouTube og enoverenunder.dk.

I studiet har jeg indsunget titelsange til tegnefilm som "Hamtaro" fra 2003 og "Koslænget" fra 2006. Derudover sang jeg kor og var vokalproducer på CD'en & TV-serien "Jul i Svinget" (DRs julekander 2007) + var solist og sang kor på "Sebastians Hodja fra Pjort" (2012)

Endelig har jeg igennem årene medvirket i en lang række TV-underholdnings-programmer. Fra "Melodi Grand Prix" og "Hopla" i DRs monopoltid til "Twist and Shout", "Top Charlie", "Eleva2eren"  & "Go'  Morgen Danmark" på TV2 i nyere tid.

Se liste over værker (PDF), du kan finde på bibliotek.dk

Se tidligere sangeropgaver (PDF)

My Fair Lady m. Lasse Lunderskov & Nicoline Møller Foto: Vejle Amts Folkeblad

 

 

 

 

 

Foto: Ivar Lind Greiner